viernes, agosto 03, 2012

Un Riu de Contes Trobada Internacional de Narradors Orals al Pirineu


Des de la primera edició, el 2007, el Riu de Contes ha volgut conjugar dos intencions: d'una banda, oferir als narradors participants un espai d'intercanvi i formació, i d’altra, oferir al públic espectacles de narració oral de qualitat.

Importants per a la formació del narrador són les xerrades, conferències o tallers, però poder compartir experiències d'ofici o presenciar sessions de narradors consolidats, són una font immillorable de recursos i elements de reflexió, tan necessaris en el nostre ofici. Però, què seríem els narradors sense un públic disposat a escoltar-nos? Aconseguir el reconeixement social de l'art de la narració és un compromís i és per això important oferir al públic sessions de narració que, per la seva qualitat, siguin memorables.

Les primeres dues edicions del Riu de Contes es van realitzar a Sort, Pallars Sobirà. Des de fa 3 anys, durant l'últim cap de setmana del mes d'agost, ens acull amb entusiasme Bellver de Cerdanya, bella població de la Cerdanya, que per la seva ubicació i demisiones, reuneix qualitats que valorem: un lloc tranquil i agradable on l’estada i el treball siguin grats, un poble petit que concentri l'experiència i un lloc ben comunicat.

Per participar com a narrador i tenir accés a formació i allotjament, només cal fer la inscripció. La propera edició se celebrarà a finals d'agost per seguir alimentant el que un dia ens va comentar una persona del públic: "... se’m va oblidar que s'acaben les vacances".

INFORMACIÓN: UN RIU DE CONTES

No hay comentarios: