viernes, junio 29, 2012

HISTÒRIES A CEL RAS. MUSEU D´HISTÒRIA DE CATALUNYA. BARCELONA

Cicle de contes per a adults sota la llum de la lluna

Contes per riure i per somiar, per emocionar-te i per descobrir. Una proposta fresca per gaudir de les nits d’estiu de la ciutat. Perquè les millors històries s’escolten sota la llum de la lluna!

Quan: tots els dimecres del 4 de juliol al 5 de setembre, a les deu de la nit.
On: a la terrassa del museu
Preu de l’activitat: 3 euros

Informació i reserves: histories.mhc@gencat.cat. Places limitades.

dimecres 4 de juliol
Arnau Vilardebò, 88 infinits

Constel·lacions del cel i mites. La mitologia grega desborda erotisme, trucs per lligar, psicologia pràctica. Després d’aquesta sessió, podràs mirar les estrelles del cel d’una nova manera: podràs entendre les formes de les constel·lacions!

dimecres 11 de juliol
Rubén Martínez Santana, A 40 cuentos por hora

Una sessió de contes en què caben quaranta històries: algunes de breus, d’altres no tant. Totes són d’autors llatinoamericans, i cap d’elles no deixarà el públic indiferent... només cal deixar que la imaginació viatgi a 40 contes per hora!

dimecres 18 de juliol
Albert Estengre, El sexe no beneït

Les històries del «sexe no beneït» són contes i anècdotes de capellans rescatats de la tradició oral catalana, que expliquen com se les empescaven alguns per practicar «allò» que havien jurat no tastar...

dimecres 25 de juliol
Joan Boher, Contes petits per a nens grans

Aquesta nit farem una revisió dels contes que han marcat la nostra infantesa: un Príncep Blau que troba una Bella Dorment peculiar, l’extraordinari cas d’en Patufet, i tota la veritat sobre la Blancaneus. Si no veniu a veure «Contes petits per a nens grans» és que potser… ja sou grans.

dimecres 1 d’agost
Jordi Amenós, Contes per viure millor

Amb Contes per viure millor, viurem una vetllada divertida i suau, reflexiva i riallera a la vegada. Una sessió de contes que ens farà riure i pensar, emocionar-nos i descobrir. I, qui sap, potser ens canviarà la vida…

dimecres 8 d’agost
Jordina Biosca, Seny i rauxa

En aquesta sessió sentirem totes aquelles històries que sovint hem censurat per irreverents, escandaloses, sanguinàries o políticament incorrectes. Aquesta nit les reivindicarem i ens prepararem per tornar a sentir contes de sang i fetge a dojo!

dimecres 15 d’agost
David Planas, Els contes de Woody Allen

Contes breus, divertits, càustics, absurds i delirantment lògics escrits per un novaiorquès universal, el director de cinema Woody Allen, triats i explicats per David Planes, de la companyia Va de Contes. Si us agraden les seves pel·lícules, us agradaran els seus contes!

dimecres 22 d’agost
Assumpta Mercader, Sis contes que acaben malament o no

La literatura, i sobretot el cinema, ens han volgut fer creure moltes vegades que una història, si vol agradar, ha d’acabar bé. Tothom sap que a la vida real les coses no van així. I fins i tot el que acaba bé per a uns acaba malament per als altres. Aquesta és una sessió en la qual tots els contes acaben fatal!

dimecres 29 d’agost
Mònica Torra, D’aquells boleros, aquells contes

Aquest espectacle barreja música i narració, on els contes parlen de les històries que s’amaguen darrere d’alguns boleros, històries d’amors estranys, d’amors impossibles, de passions desenfrenades… totes elles macerades amb un toc d’humor i alhora emotiu i tendre.

dimecres 5 de setembre
Numancia Rojas, Amazonas

Numancia Rojas ve carregada de contes protagonitzats per dones valentes i fetes a elles mateixes, que no es deixen dominar i que ho donen tot; dones treballadores, divertides, lluitadores, sensuals i múrries!

No hay comentarios: