lunes, octubre 03, 2011

II FESTIVAL DE NARRACIÓN ORAL DE BARCELONA "MUNT DE MOTS". ESTADO ESPAÑOLDEL 15 AL 22 D´OCTUBRE DE 2011.

Vet aquí el II Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots 2011, després de molt d’esforç i gràcies al suport de moltes persones i institucions.

En aquesta segona edició, en la qual es consoliden espais, ens hem abocat en la formació (setze tallers i conferències per aprofundir en l’estudi d’aquest art mil·lenari) i en la programació d’espectacles de contacontes en sales de teatre (lloc tan natural de la narració oral com les biblioteques, els bars o les places). De fet, farem dues funcions de gala en les quals podrem gaudir del bon ofici d’alguns dels millors contacontes en llengua castellana i catalana, al teatre Almería i al teatreTantarantana, on també es durà a terme l’inauguració el dilluns 17 d’octubre, amb entrada lliure.

Ens visitaran narradores de Cuba, Veneçuela, Argentina i Polònia, que uniran les seves veus a més de cinquanta contacontes de Catalunya, una desena de contacontes americans –residents aquí– i sis convidats/ades especials que vindran d’altres contrades de l’Estat Espanyol.

Una activitat familiar a l’aire lliure, Una Ciutadella de Contes, ens permetrà gaudir durant tot un matí d’excel·lents narradors i narradores d’aquí i d’allà, tots i totes narrant en català.

Tot el món tindrà cabuda en aquesta gran festa de la paraula dita, de la mirada compartida, en la qual ens trobarem per imaginar mons distints; condició essencial per millorar el nostre.

Rubén Martínez Santana
Director

PROGRAMA: MUNT DE MOTS

No hay comentarios: